فرم ساز - ادامه معرفی اجزای فرم (قسمت ششم)

در این ویدیو ادامه اجزای ماژول فرم ساز را خدمتتان معرفی میکنیم.

ضبط صدا: این کامپوننت، برای دریافت پیام‌های صوتی استفاده می‌شود. اگر این کامپوننت در فرم بکار رود، برای ضبط صوت در صفحۀ وبسایت باید روی آن کلیک شود تا آیکن در حال ضبط... نشان داده شود. سپس از طریق مایکروفون سیستم، صوت را ارسال کنید و مجدداً بر آیکن در حال ضبط... کلیک کنید تا تصویر ذیل نشان داده شود. در این حالت می‌توانید پیام ارسال‌شده را بازنگری کنید و در صورت تمایل، مجدداً صوت را ضبط نمائید.

مختصات نقشه: با استفاده از این کامپوننت، کاربر می‌تواند یک نقشه را در فرم قرار دهد تا تکمیل‌کنندۀ فرم بتواند از طریق دابل-کلیک (Double-Click) در نقشه، طول جغرافیایی و عرض جغرافیایی در نقشه را در فیلد نقشه، ثبت نماید.

زیر فرم: با استفاده از این کامپوننت، کاربر می‌تواند فرمی دیگر را در دل فرم قرار دهد و محدودیت حداقل و حداکثر رکوردهای قابل ثبت آن زیرفرم را تعیین نماید. از زیرفرم به عنوان مثال برای دریافت چند دادۀ مشخص از اعضای خانواده در دل یک فرم بزرگتر استفاده می‌گردد و شخصی که یک رکورد را در زیر فرم وارد کند می‌تواند با کلیک بر دکمۀ افزودن، رکوردی دیگر را نیز به جدول بیافزاید.

ارسال فایل: این کامپوننت در حقیقت یک آپلودر (Uploader) است که امکان ارسال یک یا چند فایل را در محدودۀ محدودیت‌های مختلفی در فرم ایجاد می‌کند. این محدودیت‌ها می‌تواند در زمینۀ کمیت، حجم فایل، قالب فایل و ... به فایل آپلود‌شده اعمال شود.

ساخت کاربر: این کامپوننت امکان ساخت فرم عضویت به شکل دلخواه را فراهم می‌کند. با افزودن این فیلد در فرم، عبارات مندرج در این فیلد بعنوان نام کاربری شخص تکمیل‌کنندۀ فرم محسوب می‌شود و آن شخص، در صورت ثبت فرم، بعنوان یک کاربر ثبت نام خواهد شد.

نکته 1: به علت ماهیت "نام کاربری" در پورتال، عبارات درج‌شده در این نوع فیلد باید منحصربفرد باشد و در صورتیکه تکمیل‌کنندۀ فرم، نامی تکراری را در این فیلد درج کند، سیستم اجازۀ ثبت فرم را به او نمی‌دهد.

نکته 2: برای دریافت اطلاعات نام، نام خانوادگی، ایمیل و شماره موبایل و تکمیل اطلاعات کاربر در جدول اطلاعاتی کاربران پورتال (users) می‌توان با استفاده از چهار فیلد متن کوتاه که در تنظیمات مربوط به فرمساز، نوع آنها نام، نام خانوادگی، ایمیل و موبایل مشخص‌شده ‌باشد، فرم ثبت نام را تکمیل نمود.

ریکپچا: این کامپوننت یک reCAPTCHA در فرم ایجاد می‌کند که بهترین وسیله برای مقابله با حملات Brute Force می‌باشد. ریکپچا یک موتور پیشرفتۀ تحلیل ریسک جهت حفاظت پورتال‌ها در مقابل حملات Brute Force هکرها و اسپم‌هایی است که فرم‌ها را هدف می‌گیرند.

دکمه: با استفاده از این کامپوننت، کاربر می‌تواند دکمه‌هایی از نوع Button، Submit و Reset در فرم قرار دهد.

پرداخت: با استفاده از این کامپوننت، کاربر قابلیت انتخاب درگاه پرداخت را در فرم قرار می‌دهد.

 

کلیدواژه
علیرضا  اسدی
تهیه کننده:

علیرضا اسدی